+31 (0) 77 466 0966

Speeltoestel Rondzit


Het speeltoestel Rondzit is een speeltoestel met vele mogelijkheden. 


De afmetingen van het speeltoestel zijn 150x150cm. De afglijhoogte van het speeltoestel is 150cm, vanaf hier vertrekt een 3 meter lange glijbaan die leverbaar is in 5 verschillende kleuren. De nokhoogte van het speeltoestel is 3.30m.


Standaard wordt dit speeltoestel uitgevoerd met een trap met vlakke anti slip treden en glijbaan aan de voorzijde. In overleg en tegen kleine meerprijs is het mogelijk trap en/of glijbaan te verplaatsen naar zij- of achterkant.


De onderzijde van de speeltoren is uitgevoerd met een houten vloer. De grote banken maken het mogelijk heerlijk samen met de kids te picknicken in het speeltoestel. Er kunnen tot wel 9 kinderen op de banken plaatsnemen. De hekwerkplanken aan de bovenzijde zijn aan de buitenzijde gemonteerd om zo een maximaal vloeroppervlak te creëren.


Een aanbouwschommel kan zowel links als rechts van het speeltoestel geplaatst worden. De prijzen van de schommels zijn inclusief schommelzitjes en deze worden standaard in de kleur van de glijbaan meegeleverd. 


Om het speelplezier te vergroten kan het speeltoestel worden voorzien van verschillende klim-mogelijkheden. 


Door productontwikkeling kan het speeltoestel in detail afwijken van de foto's
Getoonde prijzen zijn afhaalprijzen. Voor een opgave van de leverkosten zie 'Afhalen of Bezorgen'

Speeltoestel 150 - rondzit

Levertijd (dagen): 10

Onderdelen

  • 150x150
  • Glijbaan
  • Zitje
€ 800,00

* Verplichte velden