+31 (0) 77 466 0966

Speeltoestel Venlo


Het speeltoestel Venlo is een speeltoestel dat vele mogelijkheden kent.


De afmetingen van de speeltoren zijn 424x148x330cm (lxbxh). De afglijhoogte van het speeltoestel is 150cm, vanaf hier vertrekt een 3 meter lange glijbaan die leverbaar is in blauw, groen, rood, geel of roze/paars.


Deze speeltoren is aan de onderzijde uitgevoerd met een groot dicht speelhuisje en een zandbak. Het speelhuisje is uitgevoerd met 2 ramen en een deuropening. De deuropening en één raam zijn aan de voorzijde geplaatst. Aan de zijde van de zandbak is het andere raam met geplaatst.


Boven kent dit speeltoestel ook een groot dicht speelhuisje. Hierin is zowel links als rechts een deuropening voorzien. De twee ramen zijn aan de voorzijde geplaatst.


Voor de zandbak kan er een bijpassende 2 delige zandbakdeksel besteld worden. 


In het speelhuisje staat een tafel en twee bankjes.


Het is mogelijk een deur te plaatsen in de deuropeningen. De raampjes kunnen voorzien worden van luikjes.


Om het speeltoestel compleet te maken kan er een schommel geplaatst worden. De schommel komt exclusief schommelzitjes, deze kunt u bestelling onder de kop ''Accessoires''.


Voor de klimmers is het mogelijk het speeltoestel uit te breiden met verschillende klimmodules zoals klimwanden, klimnet brandweerstang en klimstang. Zo verandert het speeltoestel is een klimtoren die niet snel zal vervelen. 


Getoonde prijzen zijn afhaalprijzen. Voor een opgave van de leverkosten zie 'Afhalen of Bezorgen'

Speeltoestel Venlo

Levertijd (dagen): 15

Onderdelen

  • Balkon
  • Glijbaan
  • Hekwerk
  • Zandbak
€ 1.975,00

* Verplichte velden