+31 (0) 77 466 0966

Speeltoestel Balkon 280 - groot speelhuis


Het speeltoestel Balkon met groot speelhuis is qua afmeting hezelfde als het speeltoestel Balkon, echter is het speelhuisje aan de onderzijde vergroot. 


De afmeting van het speeltoestel is 276x148x330cm (lxbxh). De afglijhoogte van het speeltoestel is 150cm, vanaf hier vertrekt een 3 meter lange glijbaan die leverbaar is in rood, geel, groen, blauw of paars.


Standaard wordt dit speeltoestel uitgevoerd met een trap met vlakke anti slip treden rechts aan het smalle balkon en glijbaan aan het linkse balkon. Het speelhuisje is uitgevoerd met 2 ramen en een deuropening. Deuropening en raam aan de voorzijde, het andere raam links onder het balkon.  


De binnenzijde van het huisje is voorzien van een tafel en twee bankjes.


Als optie is het mogelijk een deur in het speelhusje te plaatsen. Luikjes aan de ramen is ook mogelijk, echter dient dan de indeling raam/deur aangepast te worden. 


Bij de bestelling kan er gekozen worden om een aanbouw schommel toe te voegen. De prijzen van de schommels zijn exclusief kunststof schommelzitjes, Deze kunt u bestellen onder de kop ''Accessoires''. Mocht je een andere kleur of variant wensen vraag dan naar de mogelijkheden. De apenrek uitbreiding is elders op de website te bestellen. 


Uitbreiden met een klimnet kan bijvoorbeeld zoals op de derde foto te zien is. 


Getoonde prijzen zijn afhaalprijzen. Voor een opgave van de leverkosten zie 'Afhalen of Bezorgen'

Speeltoestel Balkon 280 - groot speelhuis

Levertijd (dagen): 15

Onderdelen

  • 270x150
  • Balkon
  • Glijbaan
  • Zitje
€ 1.330,00

* Verplichte velden