+31 (0) 77 466 0966

Speeltoestel Balkon 280 - rondzit


Het speeltoestel Balkon is als basis gebruikt en in plaats van een dicht speelhuisje is er een rondzit in de onderzijde gemaakt. 


De afmeting van toestel is 276x148x330cm (lxbxh). De rondzit aan de onderzijde is 150x150cm. De grote banken maken het mogelijk heerlijk samen met de kids te picknicken in het speeltoestel. Er kunnen tot wel 9 kinderen op de banken plaatsnemen


Standaard wordt dit speeltoestel uitgevoerd met een trap met vlakke anti slip treden en glijbaan aan de voorzijde. De glijbaan is leverbaar in groen, geel, rood, blauw of paars.  


Bij de bestelling kan er gekozen worden om een aanbouw schommel toe te voegen. De prijzen van de schommels zijn exclusief kunststof schommelzitjes, deze kunnen besteld worden onder de kop ''Accessoires''. Mocht je een andere kleur of variant wensen vraag dan naar de mogelijkheden. Het apenrek is elders op de website te bestellen. 


Vraag naar de mogelijkheden om het speeltoestel uit te breiden met diverse klimmogelijkheden zoals een klimwand, klimmuur of glijstang. 


Getoonde prijzen zijn afhaalprijzen. Voor een opgave van de leverkosten zie 'Afhalen of Bezorgen'

Speeltoestel Balkon 280 - rondzit

Levertijd (dagen): 15

Onderdelen

  • 270x150
  • Balkon
  • Glijbaan
  • Zitje
€ 1.165,00

* Verplichte velden